Pokreće Blogger.
nedjelja, 9. prosinca 2012.

Orkanska bura spriječila prijevoz bolesnika

0 komentari
Klikni na sliku da je vidiš u izvornoj veličini

Dok je unutrašnjost Hrvatske zatrpana snijegom, Dalmacija se bori s orkanskom burom, koja je spriječila medicinski let helikopterom od Visa do Splita te čupa stabla i električne vodove.

  

Orkanska bura sa subote na nedjelju spriječila je medicinski let helikopterom kojim je trebala biti prevezena osoba s Visa u splitsku bolnicu radi liječničke pomoći, doznaje se jutros u splitskom županijskom centru 112.
Stigao je poziv s Visa za medicinski let u Split ali je kapetan helikoptera procijenio da je zbog nevremena nemoguće letjeti te je ovaj let otkazan.
Jutros je bura iščupala u Splitu jedno stablo koje je pri padu na tlo oštetilo vozilo, a tijekom protekle noći orkanski su udari bure obarali kontejnere na splitske ulice.
Orkanski udari bure noćas su oštetili i više električnih stupova na području Kaštela i Žrnovnice, izvijestili su u Elektrodalmaciji.
Zbog orkanske bure sinoć nije isplovio trajekt na liniji Split-Šolta a u prekidu je i trajektna linija koja plovi na relacija Sućuraj (otok Hvar) - Drvenik, doznaje se u Jadroliniji.
Zbog nevremena u prekidu su i sve katamaranske linije između Splita i srednjedalmatinskih otoka.
U Rijeci je u rušenju jednog stabla ozlijeđena jedna osoba.

(rtl.hr)

 

Leave a Reply

 
MojTV © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here